23948sdkhjf

Stor opmærksomhed med omvendt jobopslag

Når vognmænd lægger jobopslag på nettet bygget professionelt op med grafisk design, så kan man vel også gøre det omvendte, når man er en ung jobsøgende mand.

Den tanke har 17-årige Nikolaj Kruuse fra Næstved fået. Han søger læreplads som godschauffør, og søndag aften smed han et opslag på Facebook med ansøgning om en læreplads pr. sommer 2017.

- Du får bid

Det iøjnefaldende opslag, der grafisk består af tekst, lyseblå kanter øverst og nederst samt tegningen af en hvid og mørkeblå Scania har vakt en del opmærksomhed. Og der er kommet mange kommentarer til, hvor den unge mand skal forsøge at skaffe elevpladsen:

”Superfedt opslag, det skal nok lokke vognmænd til sig, ” lyder det fra Daniel Olsen, der selv er under uddannelse til chauffør.

”Godt opslag. Det er flot, kort og præcist med alle nødvendige oplysninger. Hvis du bruger samme energi og opfindsomhed på andre områder, varer det ikke længe, inden du får bid, ” lyder skudsmålet fra Martin Sloth, chauffør hos Universal Transport og Flytteforretning.

”Kan kun sige et ting, håber du finder en læreplads. Og det er kanon fedt, når du er færdiguddannet, ” skriver Dennis Carlsen.

Vil være vognmand

Nikolaj Kruuse går på grundforløb 1 på EUC i Næstved. Hovedforløbets start er efter sommerferien. For at få tryghed i forhold til at komme videre på hovedforløbet, har han sat offensiven efter en læreplads ind nu.

Han er åben for det meste og nævner kørsel med køletrailer, trækker-trailer-kørsel samt fragtkørsel, som nogle af de mange områder, hvor han kunne have interesse.

Hvad drømmer du om på sigt?

»Drømmejobbet er at blive selvstændig. Men først vil jeg ud at samle mig noget erfaring,« siger han.

Tager kontakt

Her blot 12 timer efter han lagde sit opslag på det sociale medie, er der endnu ingen vognmandsvirksomheder, der har kontaktet ham. Men nu vil han selv opsøge nogle af de mange firmaer, som folk har givet ham input omkring på baggrund af opslaget.

»Nu vil jeg sætte mig ned og kigge dem igennem. Om de har kørsel, der interesserer mig. Og så vil jeg tage kontakt med virksomhederne,« siger Nikolaj Kruuse, som Lastbil Magasinet fanger i hans formiddagspause på erhvervsskolen i Næstved.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078