23948sdkhjf

730 lækre heste til Aulby

Alex Nielsen, Aulby ved Middelfart, forkæler sig med lækker læderindpakket kongemodel.

Scania i Fredericia har leveret en ny Scania R 730 6x2 i udstyrsudgaven Crown Edition (i anledning af Scanias 125 års jubilæum) til vognmand Alex Nielsen, Aulby ved Middelfart.

Fremover kører bilen med cementelementer til byggepladser i hele Danmark. Med i købet følger en skræddersyet serviceaftale inklusiv fem års udvidet drivlinedækning.

Masser af udstyr og sikkerhed

Vognmandsforretningen, der har eksisteret siden slutningen af 2012, har nu to Scaniaer. Den nye bil med Topline-førerhus har V8-motor, en forstærket enkeltgearet bagaksel og fuldautomatisk gearkasse med Opticruise og Retarder. For øget chaufførsikkerhed og forebyggelse af ulykker er lastbilen udstyret med sikkerhedssystemerne Adaptive Cruise Control, AEB nødbremsesystem og LDW sporassistent, der advarer chaufføren, hvis bilen ved en fejl krydser kørebanens striber.

Skræddersyet service - udvidet reklamationsret

Med i købet følger en skræddersyet serviceaftale, baseret på kørselsmønster og driftsdata, samt en udvidet reklamationsret på drivlinjen, der gælder de næste fem år, eller indtil lastbilen runder én mio. kørte kilometer. En løsning der, ifølge Scania, bidrager til øget driftssikkerhed og færre uforudsete udgifter.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25