23948sdkhjf

Ny vognmand startet i drømmebilen

Morten Andersen, Ullerslev, på vejen i sin første lastbil, en Scania R580.

Med en opvækst hvor faderen på et tidspunkt havde 18 lastbiler, og fritidsjobbet bestod af lastbilvask, er det ikke så underligt, at fynske Morten Andersen, Ullerslev mellem Odense og Nyborg, nu selv er nybagt vognmand – og det med drømmebilen, en Scania R580.

Leasingaftale

Sidst i læretiden blev han anbefalet at starte egen vognmandsforretning, og nu sidder vognmanden bag rattet, efter at han har indgået en leasingaftale med Carsten Dyhr fra Scania Finans.

Den nye bil er blandt andet opbygget via en svendegave (gavekort) fra vognmandens læremestre, Irene og Thomas Skjøth, Skjøth Transport ApS i Årslev, syd for Odense.

Svendegave

Bilen er bestilt hos salgskonsulent Bjarne Bruun Jensen, Scania i Odense, og da vognmanden hentede bilen, var der monteret endnu en overraskelse, der ikke var råd til i første omgang - en blitzbjælke som svendegave fra familien.

Den nye Scania R580 LA 6x2 bogietrækker med en akselafstand på 3,1 meter er leveret med alle udstyrspakker og opbygget af Scanias egen opbyggerafdeling i Vojens.

Bilen er plysset ved In Truck i Padborg samt malet og stafferet af Frank Mosegård i Bramming.

Der er desuden tegnet en serviceaftale med udvidet drivlinedækning, mens alle fartskriverens data sendes til, og opbevares hos, Scania via bilens Communicatorboks.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234