23948sdkhjf

TimoCom udvider platformen

Digitalisering indtager branchen med lynets hast. IT-serviceudbyderen TimoCom ønsker at understøtte sine 110.000 brugere i at nå dette mål og har på den baggrund udvidet sin transportplatform med en vigtig funktion: Up- og downloadfunktion til dokumenter, som TimoCom præsenterede på IAA-messen i Hannover, som sluttede torsdag.

Tidligere foregik processen nogenlunde sådan her: Efter at have fundet den ønskede fragtløsning blev forretningspartnere enige om betingelserne. Herefter skulle diverse dokumenter udveksles via fax eller e-mail. Dette kunne somme tider tage lang tid, og i værste fald nået dokumenterne måske slet ikke frem.

»Den nye up- og downloadfunktion i vores firmaregister gør det muligt for brugerne at uploade vigtige dokumenter til deres firmaprofil. På den måde får andre TimoCom-brugere nem og hurtig adgang til vigtige papirer som EU-licens, brevpapir eller transportansvarsforsikring, lige til at downloade via firmaprofilen. Dermed slipper man for at sende papirer rundt med fax eller e-mail,« fortæller Marcel Frings, talsmand for TimoCom.

Kundernes data er beskyttet af den tyske databeskyttelseslov, og dokumenterne lagres altid ved hjælp af kryptering. Efter afsluttet upload kan dokumenter hverken ses af TimoCom eller platformens andre brugere, oplyser TimoCom før man selv aktivt har valgt at gøre dokumenterne tilgængelige for andre.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112