23948sdkhjf

Ny lav lav grise-trækker til SPF

R490'er med skammelhøjde på under 97 cm.

SPF-Danmark, verdens største transportør af levende svin, har fået leveret endnu en Scania Ecolution-model, denne gang en Scania R490 med ekstra lav skammelhøjde.

Den særligt lave skammelhøjde på under 97 cm. giver dermed adgang til mere rentabel volumentransport hos SPF-Danmark.

- Den ekstra lave skammelhøjde gør, at der er plads til flere etager med grise, og dermed er der mulighed for at transportere flere svin, fortæller William Bøgelund Madsen, Key Account Manager hos Scania.

Den nye 3-akslede trækker omfattes af en Ecolution by Scania-aftale, Scanias mest omfattende og effektive løsning til reduceret CO2-udledning og udgifter til brændstof. I konceptet indgår et coaching-forløb af bilens chauffør. SPF-Danmark er erfarne inden for Ecolution-konceptet og har allerede haft mange chauffører igennem dette forløb.

- Coachingen og de rette specifikationer på lastbilen gør, at chaufførerne hurtigt ser forbedringer i deres kørselsmønster. I sidste ende reducerer det deres brændstofforbrug, og kunden får flere penge på bundlinjen. Derfor vælger mange kunder at fortsætte, når de først er begyndt på Ecolution konceptet, slutter William Madsen.

Scanias opbygningsafdeling i Vojens leverer opbygningen.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.269