23948sdkhjf

Nye signaler på Folehaven

Nu går arbejdet i gang med at udskifte trafiksignalerne ved to fodgængerovergange på Folehaven. De nye intelligente trafiksignaler vil forbedre fremkommeligheden for både biler og fodgængere, fordi signalerne kun skifter, når der er behov for det.

Arbejdet med at udskifte de to trafiksignaler, der er placeret på Folehaven hhv. ved Nøddehaven og ved Æblehaven/Hestehaven, går i gang i uge 39 og forventes færdigt med udgangen af oktober måned. Mens arbejdet står på, vil det være nødvendigt at spærre en vognbane i begge retninger, dog ikke på samme tid. Hastighedsbegrænsning vil derfor være nedsat til 40 km/t i tidsrummet fra kl. 9-15.

Bedre fremkommelighed

De to nye trafiksignaler vil give bedre fremkommelighed for trafikken på Folehaven. Signalerne benytter sig af termiske kameraer, der registrerer, hvis der er fodgængere ved de to fodgængerovergange. De informerer trafiksignalet om at skifte til grønt, så fodgængerne ikke skal vente. Derfor bliver der kun grønt, hvis der er fodgængere. Det betyder, at bilerne fremover kun skal stoppe for rødt, når der er fodgængere, der skal krydse vejen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078