23948sdkhjf

MAN slipper hestene løs

På IAA-messen i Hannover, der åbnede torsdag formiddag, er MAN vanen tro stærkt repræsenteret, og et af slagnumrene er MAN Performance Line, der er en optimeret udgave af langtursmodellen TGX.

Som noget nyt kan man hos MAN nu som standard få den store D38-motor med 640 hk. Hidtil har loftet ellers været 560 hk, mens topmodellen med 640 hk har været forbeholdt trækkere i sværgodssegmentet.

For at markere, at MAN nu ”slipper hestene løs” for almindelige transporter, har fabrikken udviklet Performance Line, som er specificeret til den stærkeste trækkraft og størst mulig ydeevne.

For at markere nyheden er der på MAN’s stand desuden udstillet en ”Special Edition” af Performance Line, som kun produceres i 100 eksemplarer. Som noget ekstra får disse 100 kunder bl.a. to lufthorn, krom på frontgrillen, løver indgraveret i sædets nakkestøtte, billetter til truckrace og andet gejl til en særlig pakkepris.

Og vi skal nok komme til at se en del af disse flotte modeller på danske veje. I hvert fald oplyste MAN’s folk på standen, at hele 15 af disse 100 ”Special Editions” er bestilt til det danske marked.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203