23948sdkhjf

Udvidelse på Djursland næsten færdig

Nu kan trafikanterne på Djursland snart se frem til at køre på den nye version af motortrafikvejen mellem Løgten og Bale.

Primo uge 39 starter entreprenøren på den sidste fase af projektet. Her skal lægges det sidste slidlag på asfalten, som giver kørekomfort, friktion og øger asfaltens levetid. Der skal også laves afmærkning og striber på vejbanen, og opsættes midterautoværn og hastighedstavler.    

Arbejdet i denne sidste fase forventes at vare fra primo uge 39 og være afsluttet inden udgangen af oktober. 

Når arbejdet er færdigt, bliver motortrafikvejen en 2+1 vej, hvilket vil sige, at der er 3 spor i alt. Der bliver således skiftevis 2 spor i den ene retning og 1 i den anden, hvorefter det skifter, så der bliver 2 spor i den anden retning.  

»Slidlaget og vejudstyret er det sidste, vi mangler, for at kunne give trafikanterne en færdig, ny og bredere motortrafikvej på Djursland. Jeg er godt klar over, at nogle trafikanter har haft gener i anlægsfasen, men jeg er sikker på, at den bedre fremkommelighed på en markant pendlerrute mellem Djursland og Aarhus er besværet værd. Trafikanterne bliver hurtigt glade for at kunne benytte et ekstra spor i hver retning mellem Løgten og Bale,« siger Vejdirektoratets projektleder Shahriar Honar.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062