23948sdkhjf

Englands mest sikre lastbil

Mercedes-Benz Econic præsenterer nyt kamera-syn og opdateret sikkerhedspakke.

Teknologien udvikler sig hele tiden, også hos lastbilproducenterne. Men den menneskelige faktor er fortsat vigtigst – også når det gælder sikkerhed i trafikken.

Og så kan chaufføren fortsat kun se i én retning ad gangen.

Dét var nogle af stikordene, da Mercedes-Benz Danmark lige før sommerferien præsenterede en spændende Mercedes Benz Econic på engelske nummerplader, udstyret med en ny kamera-prototype og en opdateret sikkerhedspakke, der nu tilgængelig i Danmark.

Baggrund for at bilen er kåret som Englands mest sikre lastbil.

Sikker hæder

Præsentationen af bilen skete ved et pressearrangement på Amager, hvor den pågældende Econic i dagens anledning var kørt over fra England. Bilen er opbygget som betonbil for at vise, at Econic’en - netop grundet dens gode udsyn og høje sikkerhedsniveau, løser mange typer transportopgaver i byerne.

I England er det organisationen CLOCS, et samarbejde mellem landets store lastbilproducenter, cyklister og vognmænd, der står bag kåringen som den mest sikre lastbil.

Den engelske Econic er således udstyret med en helt ny kamerateknologi, vejbaneassistent, automatisk nedbremsning og radar, der sikrer afstand til forankørende biler.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.681