23948sdkhjf

Flot MAN til Th. Thomsen

En ny hyrdrodrive-trækker er nu en del af vognparken hos Th. Thomsen ved Thisted.

Den nye MAN er af typen TGS 35.480 8x4H/6 BL med tre drejbare aksler for at give en kort venderadius og sikre bedre fremkommelighed. Herudover er den udstyret med MAN Hydrodrive med hydrostatisk tilkobling af træk på 2. foraksel. Det sikrer særdeles god fremkommelighed i terrænet og er samtidig meget brændstofbesparende i forhold til en traditionel forvogn med permanent træk på 2-aksler.

Kranen er en 110 tons FASSI kran og har 8 udskud + 6 på Fly-Jib, hvilket giver en rækkevidde på 36 meter.

Kranen er udstyret med spil, frontstøtteben, samt en lav skammelhøjde på 128 mm.

Comfort Shift

Den nye bil er udstyret med komfort-førersæde med skuldertilpasning og varme for bedre komfort for chaufføren, ligesom der også er køleboks og multifunktionsrat. Bilen er med en 12,4 liters D26 motor med 480 hestekræfter og udstyret med en manuel gearkasse med Comfort Shift, hvor koblingen kan betjenes ved hjælp af en lille knap på gearstangen.


Således skal man kun bruge koblingen til igangsætning og kan således ”slippe” med at holde en knap inde på gearstangen under gearskift.

Det er Thomas Thomsens tiende lastbil hvor af de otte af dem nu er af mærket MAN. Udover det har de seks mobilkraner samt 45 trailere.

Opbygningen er lavet hos TMP Hydraulik, og bilen er klargjort hos Thisted Lastbilcenter MAN Service partner.

Den nye MAN er leveret af Salgskonsulent Erik B. Nielsen fra MAN Truck & Bus.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219