23948sdkhjf

Dobbelt papirfusk i Norge

Onsdag i sidste uge standsede politiet ved norske Jessheim en bulgarsk lastbil med en makedonsk chauffør bag rattet. Det viste sig, at chaufføren ikke havde førerattest, som det kræves af en makedoner for at køre i EU – og chaufføren havde lavet samme nummer to gange tidligere, skriver tungt.no.

Manden blev belønnet for den tredje overtrædelse på stribe med en udvisning, og vogntoget blev taget med til en nærliggende ”trafikstation”, da bilen manglede ABS-bremser for at kunne køre lovligt i Norge.

Dagen efter stod en ny chauffør klar til at overtage lastbilen. Han fik dog besked på, at lastbilen skulle have lavet bremser først, før den kunne køre videre. ”Ingen problem – jeg er også mekaniker!” lød det fra den nye chauffør.

Den nye chauffør var tilsyneladende bulgarer, og for en god ordens skyld tjekkede politiet også hans kørekort – og det var minsandten falsk.

Dermed fik den nye chauffør også en sigtelse. Og vogntoget står stadig i Jessheim og venter på at blive repareret og kørt hjem – såfremt det kan lade sig gøre for firmaet at fremskaffe en chauffør, der har papirerne i orden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062