23948sdkhjf

Lille firma med global forretning

Efter to år som selvstændig med enmandsvirksomheden Truckmail har Cliff Hofman skabt sig en sund forretning med en stor millionomsætning inden for vurdering og salg af brugte lastbiler til hele verden. For tredje år i træk kan du møde ham på en stand på Transport Øst.

Cliff Hofman er oprindelig udlært lastvognsmekaniker og har arbejdet i transportbranchen i over 30 år.

»Der er ingen andre, der gør det, jeg gør. Mit koncept er helt unikt. Jeg lever af at prissætte lastbiler, og det kræver mange års salgserfaring,« fortæller Cliff Hofman, der forventer, at Truckmail opnår en vækst i omsætningen på 15 procent i 2016.

Cliff Hofmans forretning har i løbet af det sidste års tid udviklet sig til også at omfatte eksport af brugte danske lastbiler til lande som eksempelvis Afghanistan, Dubai, Finland, Gambia, Litauen, Sydamerika, Spanien og Finland.

»Brugte lastbiler er en god forretning både for mig og mine kunder. Man får meget for pengene, når man køber brugt transportmateriel her i Danmark. Det er også gået op for købere inden og uden for EU´s grænser. For eksempel har jeg lige solgt en brugt kranbil til 600.000 kr. til en kunde fra Spanien. Fordelen er, at kunden modtager en gennemtestet vare, der kan tages i brug med det samme og holde i op til 12 år. Og der er mange penge at spare, for som ny koster den her kranbil 3,5 millioner,« fortæller Cliff Hofman, der har sat sig grundigt ind i reglerne og lovgivningen på området for eksport af brugt transportmateriel.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078