23948sdkhjf

Meget mere end tracking

WorldTracks flådestyringssystem er i dag et avanceret værktøj for både disponenter og ledelsen i transportvirksomheden. Virksomhedens klassiske tracking-løsning er i dag udviklet til en topmoderne flådestyrings- og kommunikationsløsning, der kan indsamle alle data fra lastbilerne, herunder også fjerndownload af tachograf-data, i en omfattende database. En bred vifte af værktøjer sikrer, at vognmandsvirksomheden let kan analysere og udnytte data til optimering af driften.

»For vognmandsvirksomhederne handler det i dag mere end nogensinde om kroner og bundlinje. WorldTracks løsning gør det muligt for vognmandsvirksomheder uanset størrelse,« siger adm. direktør Brian Clemens.

WorldTrack arbejder i dag sammen med Garmin, hvis terminal anvendes til navigation og 2-vejs kommunikation. Det betyder, at tracking og kommunikationsudstyr kan monteres trådløst. Køretøjsdata hentes trådløst via CANBUS-systemet og alle data overføres automatisk til WorldTracks database, som vognmanden kan tilgå via en webbrowser.

Løsningen omfatter registrering af brændstofforbrug og ECO driving, registrering af on board data fra køretøjet, tachograf og et Transport Management System.

»Med WorldTrack er man helt herre over sin egen flåde. Vognmanden har adgang til lige så detaljerede og praktisk anvendelige data som de store transportvirksomheder, samtidig med man har lige så stærke værktøjer til at analysere data.«


WorldTracks deltager i Transport Øst i Greve denne weekend.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079