23948sdkhjf

Transporten i Greve stortrives

Det går fortsat rigtig godt for Greves transport- og logistikvirksomheder, der er i vækst og skaber nye arbejdspladser i kommunen. I 2014 og 2015 er stigningen i beskæftigelsen for transportbranchen i Greve Kommune helt oppe på 46 procent svarende til 406 nye fuldtidsjob. 

Det viser en ny vækstanalyse udarbejdet af Center for VækstAnalyse.

»Vi har bevidst arbejdet på at sætte Greve på landkortet som en stærk erhvervskommune inden for transportområdet og har haft fokus på at skabe ideelle rammebetingelser for branchen. Den positive udvikling for erhvervet viser, at vores virksomheder trives i de rammer, som vi gennem vores vækstpolitik og den tætte dialog og samarbejdet med erhvervslivet forsøger at skabe. Vi er både glade for og stolte over, at transportbranchen præsterer vildt høje vækstrater i beskæftigelsen,« siger borgmester Pernille Beckmann fra Greve Kommune.

En af Greves transportvirksomheder, som trives, udvider og er i vækst, er LEMAN, der har haft domicil i kommunen siden 2007. I 2015 tog beskæftigelsen et stort hop hos LEMAN, hvor 30 nye medarbejdere primært inden for kontor og administration kom til.

»LEMAN ligger rigtig godt placeret i Greve, hvor infrastrukturen og erhvervsvenligheden er i top, og hvor det er muligt at skaffe kvalificeret arbejdskraft fra et stort opland. Greve er en stærk base for vores forretning. Med Greve som et trafikalt knudepunkt og nærheden til vores interessenter kan vi komme hurtigt rundt omkring og være konkurrencedygtige og fortsætte en rentabel drift og udvikling af forretningen i et konkurrencepræget marked. Vi har også fordel af at være i en løbende god dialog med Greve Kommunes borgmester, erhvervschef og teknisk administrative kontaktpersoner i kommunen. Eksempelvis har vi haft et godt samarbejde med kommunen om godkendelse af en terminaludvidelse af vores Pharmalager i Greve,« fortæller LEMANs adm. direktør, Thomas Krøyer.

For ottende gang åbner Transport Øst dørene i weekenden 3.-4. september i Greve.

Få nyheder på farten:
Download Lastbil Magasinets gratis app i App Store

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078