23948sdkhjf

Transport Øst 2016 denne weekend

3. og 4. september arrangeres fagmessen Transport Øst for 8. gang.

Fagmessen Transport Øst er godt på vej i den 8. udgave, der som sædvanligt finder sted i Ventrupparken, Greve.

Igen i år er cirka et halvt hundrede udstillere på plads til et par spændende dage med masser af fagsnak, kollegial hygge og gode handler hen over standene.

- De fleste udstillere meldte sig allerede til, da vi lukkede messen ned sidste år, og derudover er der kommet enkelte nye til i stedet for andre. Generelt fornemmer man, at det går fremad i branchen, og der er god interesse fra udstillere til at komme og møde resten af branchen på den her måde, siger Bjarne Routhe, Danske Transport Medier, der arrangerer Transport Øst.

Kommunal medspiller

Udstillingen fylder igen udstillingsområdet ud og har igen i år opbakning fra Greve Kommune, som arbejder aktivt på at skabe bedre rammer for transporten i området, der i forvejen huser en lang række vognmandsvirksomheder og forhandlere til branchen.

Der er igen i år rig mulighed for at se på lastbiler. Både de nyeste af slagsen med næsten alle lastbilmærker repræsenteret, men i alt en halv snes virksomheder, der handler med lastbiler, er med på messen. Hertil kommer forhandlere af trailere, kraner, opbygninger, finansiering, uddannelse, rådgivning, tilbehør, dæk, olieselskaber og meget andet.

Danske Transport Medier – der udgiver transportbranchens førende fagblade, Lastbil Magasinet, Trans Inform og Danmarks Transport Tidende – har selvfølgelig også en stand med gode tilbud.

Fakta Transport Øst 2016

Ventrupparken 12, Greve

3. - 4. september

Lørdag 10-17, søndag 10-15

Gratis parkering

Entré: 50 kr. – gratis for børn under 12 år.

Fribilletter fås hos udstillere eller printes via transportost.dk

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187