23948sdkhjf

Walking floor til Pedersen

P. Pedersen & Søn ApS har fået leveret en ny Kel-Berg/Knapen 4-akslet walking floor-trailer.

Trailerens chassis er opbygget på et selvbærende stålchassis, kongebolt-konstruktion i svær/stabil stålprofil, aluminiums-hjælperamme for selvbærende konstruktion for mindre egenvægt og større volumen, og kassens sider er 3/2 mm tyk og 600 mm brede aluminiumssider, som er fuldsvejst indvendig.

Traileren leveres med svingbar bom i bag, Cargo Floor CF 500 SL-C bundsystem med 8 mm alu-bundbrædder i glat udgave, med CF-betjening samt trådlås fjernbetjening for Cargo Floor. Der er desuden monteret Zepro-foldelift, samt kost- og skovlbeslag og plastværktøjskasse i venstre side foran aksler samt 3 meter stige og stopklodser.

Traileren leveres med 4 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser. 1. og 3. aksel er hævbar, og 4. aksel er selvstyrende.

Den nye walking floor-trailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas Trucks Danmark.

Pedersen & Søn ApS fik sin start i 1921 og drives i dag af tredje generation af Karsten Bil Pedersen. P. Pedersen & Søn ApS har daglige ruter til Sjælland, Fyn og Jylland med dag til dag-distribution af pakker, stykgods, paller, køle- og frysevarer af alt transport fra 2 kg og op til 38 tons. De har også samme dags levering til Ærø ved afhentning eller levering til deres lager i Odense inden kl. 9.00.

Artiklen er en del af temaet Trailere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14