23948sdkhjf

Hjælp til at holde vægten

Loadmaster Weighing Systems er ekspert i systemer til vejning og overvågning af akseltryk og totalvægte, samt bl.a. billige dæktrykssystemer mm. De seneste års indskærpede bagatelgrænser for overlæs har skabt øget opmærksomhed og efterspørgsel på systemer, der kan hjælpe chaufføren med at holde sig inden for vægtgrænserne.

Det kan nemlig blive en dyr fornøjelse at blive stoppet med for meget læs på vogntoget, men der er heldigvis hjælpemidler til at holde sig på den rigtige side. Ét af dem er Loadmanager SG, som holder øje med totalvægten og akseltryk på både biler med parabel- og luftaffjedring.

Det er en af de forskellige vejeløsninger, som Søren Nielsen, indehaver af Loadmaster, bl.a. medbringer på Transport Øst.

»Det er egentlig et system, som vi har forhandlet i nogle år, men vi har solgt flere af dem den seneste tid, fordi der ikke rigtig har været noget system på markedet udviklet til også at kunne bruges på lastbiler med parabelaffjedring. Det er populært i terrænet, og det er også typisk den slags kørsel, hvor man har brug for at holde ekstra øje med vægten,« forklarer Søren Nielsen.

Systemet er let at eftermontere på aksler og fjedre, og fra førerhuset kan chaufføren holde øje med vægten på et display. Dét og meget mere viser Loadmaster på Transport Øst 3.-4. september.

For ottende gang åbner Transport Øst dørene i weekenden 3.-4. september i Greve.

Få nyheder på farten:
Download Lastbil Magasinets gratis app i App Store

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078