23948sdkhjf

Nyt Uno-X-anlæg ved Nyscan

Energiselskabet åbner truckanlæg i Roskilde.

Vognmænd og lastbilchauffører har nu endnu et dieselanlæg, specielt indrettet til lastbiler, at køre efter i Roskilde.

Uno-X fortsætter således energiselskabets udvidelse af sit dieselnetværk med åbningen af selskabets nye truckanlæg ved Nyscan på Københavnsvej i Roskilde – Uno-X-anlæg nummer to i domkirkebyen.

Rødby også med

I sidste måned åbnede selskabet også et nyt truckanlæg i Rødby.

Claus Gottlieb, direktør hos Uno-X Energi:

- Roskilde er en vigtig placering. Da vi ønsker at blive landets bedste netværk af dieselanlæg, er det vigtigt, at vi er til stede i Roskilde. Ved tilmed at have fundet en placering på en af de travleste indfaldsveje til Roskilde med rigtig gode tilkørselsforhold sikrer vi, at chauffører har de bedst mulige forudsætninger for at tanke diesel og AdBlue uden at skulle tilskrive deres tur ekstra tid.

I forvejen har kæden truckanlægget ved DSV på Kumlehusvej i Øm, lidt uden for Roskilde. Uno-X er med omkring 100 anlæg fordelt over hele landet godt på vej til at have etableret et solidt netværk af diesel- og truckanlæg i Danmark.

Uno-X Group, ejet af Reitangruppen A/S, skønnes at have en bruttoomsætning på 10 milliarder kroner samt en markedsandel på 14 procent på det danske oliemarked. Desuden ejer Uno-X 50 procent af Skanol A/S og Samtank A/S.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188