23948sdkhjf

Nyt opbyggerværksted i Kolding

ESA Trucks’ nye aktiv i fuld drift.

Ulrik Duwe Andersen, direktør hos den autoriserede DAF-forhandler ESA Trucks med afdeling i Kolding og Padborg, oplyser til Trans Inform, at selskabets nye opbyggerværksted i Kolding nu er i fuld drift.

- Tyske Michael Kurik er ny leder af opbyggerværkstedet, hvor vi gør meget ud af, at vi holder vores aftaler – og herunder også de aftalte priser – over for kunderne. Og så skal der bare være styr på alt om eksempelvis syn, godkendelser og papirer. Tingene skal være i orden, lyder det fra direktør Ulrik Duwe Andersen.

Nye opbyggere og mekanikere

De nye opbyggere på værkstedet er rekrutteret internt hos ESA Trucks, mens flere andre nye mekanikere er hyret til udefra. Alle har god erfaring i arbejdet med DAF.

Ny værkstedschef på ESA Trucks reparations- og serviceværksted i Kolding er således Carsten Therkelsen, der oprindeligt er udlært lastbilmekaniker hos Mercedes-Benz i Esbjerg.

- Siden har Carsten været ansvarlig for det samme værksted. Inden han blev ansat hos os, har han også arbejdet med store landbrugsmaskiner, senest hos John Deere, lige som han selv har kørt lastbil, fortsætter Ulrik Duwe Andersen.

Europas bedste mekaniker

Begge ESA Trucks afdelinger har plads til et stigende aktivitetsniveau, og mandskabet er som sagt på plads. Det inkluderer Danmarks og faktisk hele Europas bedste DAF-mekaniker, Mike Christensen, der blev ansat i Padborg i juni 2015. Han begyndte i lære hos Truckcenter A/S 1. august 1994, og efter læretiden fortsatte han i firmaet, indtil han skiftede til ESA Trucks. Han forsvarer sin EM-titel senere i år i finalen på DAF-fabrikken ved hollandske Eindhoven.

Værkfører i Padborg er Allan Roth, der, ifølge Ulrik Duwe Andersen, ”aldrig siger nej til en opgave”.

Det går godt

Da Trans Inform kikker forbi det nye opbyggerværksted i Kolding, er mekanikerne blandt andet i gang med at klargøre fire nye DAF-biler Fredsø Vognmandsforretning på Mors. En af de nye kunder der giver friske opgaver i Kolding.

- Det er de fire første DAF’er til Fredsø, og samtidigt har vi leveret de sidste biler i en ordre på 20 til H.P. Therkelsen. Begge kunder er meget omkostningsbevidste og ser blandt andet på bilernes totale omkostninger i deres levetid (total cost of ownership, TCO). Sammen med tilfredshed hos chaufførerne er det kvaliteter, der virkeligt tæller, tilføjer ESA Trucks direktør Ulrik Duwe Andersen.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172