23948sdkhjf

DAF-forhandler udvider til Midt- og Nordjylland

ESA Trucks styrker salgsstyrke og opbygger helt nyt salgsområde.

Den hollandsk DAF-forhandler ESA Trucks åbnede i Danmark i 2011, og har i dag afdelinger i Kolding og Padborg.

Nu er tre nye konsulenter, René Falkenberg, Kim Lassen og Jørn Pedersen, ansat til at styrke salget i Sydjylland og på Fyn. Ole Frisk, som begyndte ved ESA Trucks i foråret 2014, har fået ansvar for salgsafdelingen, og herunder flådekunder, og fortsætter i det sønderjyske område.

Desuden opbygges et helt nyt salgsområde i Midt- og Nordjylland med afsæt i den nye autoriserede servicepartner LTC, Lastvogn & Trailer Center A/S i Nørresundby.

Også flere mekanikere

Direktør Ulrik Duwe Andersen, ansat hos ESA Trucks Danmark i april 2014, oplyser til Trans Inform, at ESA Trucks Danmarks aktivitetsniveau er steget pænt, siden hollænderne overtog Trucks Nords tidligere bygninger på Kokbjerg i Kolding – og byggede helt nyt ud til motorvejen på Europavej ved Padborg.

- Det er tæt på, at der nu er ansat tre gange så mange mekanikere det seneste halvandet år. Vi havde et stort underskud i 2014 og får et pænt overskud for 2015. Det skyldes blandt andet, at markedet har følelsen af, at vi gør et godt stykke arbejde, og at vi holder vores aftaler. Positiv forsnak er bedre end negativ bagsnak, forklarer direktøren.

Ny servicepartner

Den nye DAF-servicepartner LTC ligger ved afkørsel 21 i Nørresundby. Værkstedet blev åbnet af Niels Jørgen Andersen og Hardy Jacobsen i 1979, og fra 1981 til 2011 var det autoriseret MAN-forhandler.

Værkstedet har 14 erfarne medarbejdere, syv gennemkørende baner, egen bremseprøvestand og reservedelslager. Værkstedet reparerer både DAF og andre mærker, sættevogne og anhængere, og desuden er der depot af sættevogne for Krone-Fleet A/S.

Måske 3. afdeling

Hvis det fortsat kører godt i forhold til aktiviteter i løbet af de kommende to år, udelukker ESA Trucks ikke, at servicepartneren TLC bliver opkøbt af ESA Trucks som en ny og fuldgyldig tredje afdeling under DAF-forhandleren.

ESA grundlagt i 1927

ESA Trucks Danmark, autoriseret DAF-forhandler, er en del af den hollandske koncern ESA Trucks, der blev oprettet i 1927 i Holland. Med seks afdelinger i Holland, fire i Polen og indtil nu to afdelinger i Danmark er ESA Trucks én af verdens største og ældste DAF-forhandlere.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174