23948sdkhjf

Uddannelse skal sikre fremtiden

Juul Gruppen har siden sidste år skiftet navn til AMU Juul – og så har selskabet åbnet en ny afdeling i Køge.

AMU Juul uddanner og efteruddanner chauffører til branchen og er i løbende dialog med de vognmænd, som er afhængige af stabilitet og kvalitet.

Vognmændene ønsker hyppige kurser med fleksibilitet, garanti for afholdelse, og som afvikles, når chaufførerne kan. De ønsker kvalitet i undervisningen, som er målrettet de behov og udfordringer, de møder dagligt. De ønsker, at samfundet uddanner den arbejdskraft, som de skal bruge, så de ikke er nødsaget til at importere den fornødne arbejdskraft.

AMU Juul ser Transport Øst-messen som en fremragende mulighed for at møde branchen og udveksle erfaringer med de chauffører og vognmænd, som skal løfte et stort ansvar i forbindelse med de massive anlægsinvesteringer, vi står overfor. Et ansvar som branchen kun kan løfte, hvis samfundet og uddannelsessystemet står klar til at levere de rigtige kompetencer og de rigtige folk.

AMU Juul ønsker at binde bro mellem beskæftigelsessystemet og transportbranchen, og et indgående kendskab til kunderne og deres behov giver en unik mulighed for at uddanne målrettet – med kursusafslutning hver uge og dermed et konstant afløb af nye chauffører.

Få nyheder på farten: Download Lastbil Magasinets gratis app i App Store
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11