23948sdkhjf

Compaction viser nyt i Greve

Compaction har igennem de seneste mere end 55 år markedsført tilbehør til den danske vognpark. En væsentlig del har igennem årene været spejle og lygter. Igen i år er firmaet at finde til Transport Øst i Greve.

Compaction har altid haft en målsætning om at levere produkter af en høj kvalitet, og det seneste skud på stammen lever fuldt ud op til denne målsætning. Fra i år kan Compaction tilbyde LED-lygter fra den amerikanske producent Rigid Industries, som leverer produkter af den ypperligste kvalitet med livslang garanti på funktionaliteten af deres produkter.

»Nogle helt nyudviklede, unikke og meget intelligente universale multifunktionel LED-baglygter fra Truck-Lite, vil blive præsenteret på vores stand,« lyder det fra Liz Idon, indehaver af Compaction.

»TrailerTrack Aps har udviklet et unikt sikkerhedssystem med et kamera, som ”følger” bagenden af traileren, anhængeren eller sættevognen, når vogntoget påbegynder en svingmanøvre, og minimerer derved de blinde vinkler. TrailerTrack har været undervejs i flere år, men er nu blevet produceret, og kan ses på vores stand,« lyder det videre.

»Besøg os på vor stand på Transport Øst-messen, og bliv introduceret til alle de nye muligheder, vi kan tilbyde, inden for spejle, belysning, kamerasystemer og tilbehør,« siger Liz Idon.

For ottende gang åbner Transport Øst dørene i weekenden 3.-4. september i Greve.

Få nyheder på farten:
Download Lastbil Magasinets gratis app i App Store

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063