23948sdkhjf

Palfinger med bredt program

Palfinger Danmark udstiller igen i år på Transport Øst, og på messen viser Palfinger Danmark et bredt udvalg af de produkter, virksomheden markedsfører i Danmark.

Gæsterne kan derfor glæde sig til at møde et repræsentativt udvalg af kraner, kroghejs og ikke mindst en MCC-opbygning. MCC står for Mounting Competence center, hvor lastbil og kran opbygges på fabrikken i Lengau ved Salzburg.

Ved en MCC-opbygning leveres opbygningen færdigmonteret og køreklar fra fabrik til vognmand, og blandt andre vognmand Lars Stokholm har været blandt aftagerne af MCC-konceptet, som er udviklet af Palfinger i Østrig.

Den østrigske kranproducent er på verdensplan den absolut største og førende producent af lastbilkraner, kroghejs og udstyr, og Palfinger er markedsledende i Danmark.

To år i træk er Palfinger Danmark af dagbladet Børsen blevet kåret som gazelle-virksomhed, takket være en stor vækst i salget af lastbilkraner, kroghejs og andet udstyr.

På Transport Øst står medarbejdere fra Palfinger Danmark klar til at svare på alle gæsternes spørgsmål, og der er naturligvis sørget for forfriskninger til de besøgende på standen.

For ottende gang åbner Transport Øst dørene i weekenden 3.-4. september i Greve.

Få nyheder på farten:
Download Lastbil Magasinets gratis app i App Store

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081