23948sdkhjf

Sund dækrådgivning

Euromaster er igen i år med på transportudstillingen i Greve, hvor key account manager, Søren Brinck, der er ansvarlig for B2B Heavy i Østdanmark vil stå klar til en dæksnak med gæsterne på Transport Øst.

Euromaster vil blandt andet præsentere de nye dæk i Michelins X-Works-serie, der blev lanceret i foråret. Dækkene er udviklet til at give den bedst mulige løsning inden for bygge- og anlægssektoren i de to vigtigste dimensioner : 315/80 R 22.5 Z (alle positioner) og D (trækaksel) samt 385/65 R 22.5 T (anhænger).

Uafhængig af anvendelsesområde leverer de nye dæk længere levetid for dæk til distributionsbiler med de nye Michelin X Works og øget produktivitet i kraft af øget beskyttelse mod stik- og skæreskader, når dækkene bruges på bygge- og anlægspladser, med Michelin X Works HD (Heavy Duty).

Euromaster vil også præsentere dæk-nyheder inden for entreprenørmarkedet.

»Euromaster lægger stor vægt på dækløsninger, der er tilpasset præcist til vognmandens forretning. Vi vil gerne lave individuelle og unikke løsninger, der sikrer vores kunder kører optimalt og dermed mest økonomisk,« lyder det fra Euromaster.

Få nyheder på farten:
Download Lastbil Magasinets gratis app i App Store

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065