23948sdkhjf

Guldagers nye trumfkort

Vognmand Henrik Guldager er klar til igen at udfordre den nordiske lastbil-elite ved stævnet Nordic Trophy i Jönköping om 14 dage, hvor han stiller op med sin nyeste opbygning – en Volvo FH 540 med titlen ”Sweet Eye Candy”.

Som titlen antyder, er der guf til øjnene i mere end én forstand. Øjne i forskellige former og afskygninger dominerer bilens motiver, som igen er malet af den amerikanske lastbil-kunstner Ray Hill.

På ”Sweet Eye Candy” er Henrik Guldager vendt tilbage til orange og rød, som også tidligere har været vognmandens primære farver. Helt særligt er det enorme arbejde med bladguld, som Ray Hill har klippet ud i små tynde strimler og limet fast i lange streger overalt på bilen – hvorefter der er kommet klarlak over.

Gourmet frem for buffet

Henrik Guldager har tidligere vundet Nordic Trophy syv gange, men konkurrencen er i de senere år blevet domineret af lange svenske og finske modulvogntog til mange millioner. Den danske show-konge håber dog alligevel, at han igen kan gøre sig gældende – ikke på kvantiteten, men på kvaliteten.

»Den her bil er gourmet, hvor de andre serverer buffet. Vi har givet den de sidste 10 procent i finishen, og det er så spørgsmålet, om folk ser det og anerkender det,« siger Henrik Guldager.

Bilen har officiel verdenspremiere på lastbiltræffet Store Legedag på Bornholm, der finder sted fredag og lørdag.

Læs meget mere om bilen i den næste trykte udgave af Lastbil Magasinet, der er på gaden snart.

Få nyheder på farten:
Download Lastbil Magasinets gratis app i App Store

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.252