23948sdkhjf

Flotte veteraner i Fårvang

Birch/Tvilum Classic Show finder sted fredag 12. august i Fårvang midt mellem Viborg og Århus. Her køres der for 38. gang Birch/Tvilum Rallyshow, hvor Birch/Tvilum Classic Show siden 2004 har været en integreret del af arrangement.

I den store pause mellem andet og tredje heat for de hurtige rallybiler er det veteranbilerne og de andre klassiske køretøjer, som klokken 18.45 ruller ind på vejene i Fårvangs industrikvarter for at blive beundret af publikum.

Kravene for at deltage i Birch/Tvilum Classic Show er yderst begrænsede. Der er ikke nogen krav til hverken alder eller stand på det køretøj, man vil deltage med, blot skal det kunne betegnes som klassisk. Og man skal hverken være medlem af en af de arrangerende klubber eller en mærkeklub. Både biler, lastbiler, motorcykler og knallerter er velkomne.

På dagen skal man blot møde op på OK-tanken i Fårvang ved hovedvej 26 mellem Århus og Viborg indenfor tidsrummet 16.00-18.00, hvor man får udleveret adgangstegn for køretøjet til området.

Traditionen tro er der gratis adgang til såvel Tvilum Classic Show som til Tvilum Rally Show, hvor arrangementet starter klokken 17.00.

Træffet arrangeres af Kjellerup og Omegns Motorklub i samarbejde med Dansk Vintage Motor Club og Tange Sø Veteranklub.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078