23948sdkhjf

- Det var ikke et liv for mig!

Der er mange måder at anskue tingene på. Der er to måder at drive en forretning på: at tjene mere, end man bruger, eller bruge mindre end man tjener. Vognmænd hælder til den sidste. Tiden er nok snart inde til at forlange priser, der kan modsvare udgifterne!

I "gamle dage", altså før broerne (Øresund og Storebælt) blev bygget, var det lidt sjovere at være lastbilchauffør. Varerne/trailerne blev stillet i havnen, fragtet over i løbet af natten, for at blive hentet af en anden chauffør. Stort set alle kom hjem i egen seng.

Jeg er nok lidt naiv, men hvis man lod en chauffør fragte traileren fra Nordjylland til et sted, som lod sig gøre inden for køre-/hviletid, og en anden så hentede dér osv osv.

Under alle omstændigheder tror jeg, at hvis man ikke tænker ud af boksen, får vi et uoverskueligt problem. Jeg har set lastbiler ankomme til Tåstrup søndag eftermiddag, og chaufføren lægger sig til at sove for at være klar mandag morgen. Hjemturen til Lolland sker fredag eftermiddag. Det var ikke et liv for mig!

Per Jørgensen

Bjergskovvej 4

4330 Hvalsø

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094