23948sdkhjf

Hardy tipper med nyt grej

Hardy Bjerregaard Kristensen har for nylig afhentet en ny Kel-Berg 4-akslet tiptrailer på 61,5 m3 med automatisk rullepresenning.

Trailerens chassisopbygning er med længdevanger opsvejst i boks-profil af QSTE690, stærke tværvanger og forstærkninger. Kassens opbygning er med udvendig, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem, sider fremstillet i 40 mm alu-profiler, 2,5 mm indv. og 2,0 mm udv., og bunden er fremstillet af 5 mm alu-plade.

Der er arbejdsplatform i galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder, og den leveres med 15 mm kunststofbund. Desuden er der monteret 1 stk. tågebaglygte samt kost- og skovlebeslag, samt cyklistværn i begge sider.

Traileren leveres med 4 x 9 tons SAF-aksler med skivebremser og original SAF-luftaffjedring med hæve/sænk. 1. aksel er løftbar, og 4. aksel selvstyrende.

Den nye trailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas Trucks Danmark.

Hardy Bjerregaard Kristensen startede op som selvstændig igen sommeren 2015 med en brancheerfaring på 37 år. Han har to biler, hvor den ene kører med elementer i hele Danmark, og den anden med tiptrailer, som kører med korn, foderstoffer, sand og grus primært på Fyn og Jylland.

Artiklen er en del af temaet Trailere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109