23948sdkhjf

Ny citytrailer til Idealcombi

Idealcombi A/S har fået leveret deres fabriksnye Kel-Berg 2-akslede city-gardintrailer.

Citytrailerens chassisopbygning er med længdevanger opsvejst i I-profil, stærke tværvanger og forstærkninger og galvaniseret chassis.

Gardinopbygningen er med fast aluminiumstag, ,onteret Zepro-lift 2.500 kg med 2 m liftplade, bunde belagt af 28 mm hårdtræsplanker, 9 stk. skydestolper med bræddeholdere påsvejst i højre side og 3 stk. skydestolper med bræddeholdere påsvejst i venstre side.

Der er 4 stk. indvendige LED-lamper i taget samt almindelig opretstående ZHD-Lift med 2.000 mm stål-liftplade, der har alu-dørkplade på bagsiden.

Traileren leveres med 2 x 10 tons SAF-aksler med skivebremser, samt original SAF luftaffjedring og med lift på første aksel. Den er er med Tridec-tvangsstyring af bageste aksel med stang-system.

Den nye city-gardintrailer er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas Trucks Danmark.

Idealcombi er på lidt over 40 år gået fra at være et tomandsfirma i en lade i Hurup til Danmarks største uafhængige vinduesproducent med et produktionsareal på 100.000 m2 og mere end 500 medarbejdere, der på dansk grund er beskæftiget med at udvikle og producere energibesparende vinduer og døre.

Artiklen er en del af temaet Trailere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111