23948sdkhjf

Robuste Renault klar til IAA

Renault Trucks udstiller ni lastbiler på IAA messen i Hannover, der finder sted fra 22. til 29. september 2016. Renault Trucks udstiller i hal 17 på stand A21. Med et udvalg af lastbiler til langdistance, anlæg, distribution, samt rallybiler og animationer vil man understrege diamantmærkets historiske robusthed.

I forbindelse med langdistance-lastbiler vil besøgende eksklusivt få mulighed for at opleve Renault Trucks T Maxispace High Edition i en T520 specialudgave. Ligeledes vil besøgende på standen kunne komme om bord på et T-High gennemskåret førerhus, så de selv kan mærke ergonomien og især teste komforten i denne bil, der blev kåret til international Truck of the Year 2015 på IAA-messen i 2014.

I forbindelse med anlægssegmentet vil højdepunkterne være MKR Adventure K, der blev benyttet til Dakar og Silk Way Rally, og som vil blive præsenteret for publikum for første gang. Denne lastvogn vil blive genstand for særlig opmærksomhed, da det takket være to køresimulatorer vil være muligt at opleve følelsen af at køre rally.

Derudover vil besøgende på Renault Trucks’ stand ligeledes kunne overvære specialudsmykningen af en lastvogn i området « Pimp my truck! ». Sven Punke, Marcel Barth og deres hold fra Truck Tuning Center, der var blandt vinderne, med deres lastvogn ”Avatar” ved det seneste Grand Prix i Nürburgring, vil arbejde hårdt på de 300 m2 plads, som Renault Trucks har reserveret til dem. En Renault Trucks T High vil under hele messen blive specialtilpasset. Tilskuere vil kunne følge med i airbrushing, fjernelse og montering af dele samt polstring af førerhuset.

 

Lastbiler hos Renault på IAA:

- Renault Trucks T520 Maxispace High Edition 4x2

- Renault Trucks T460 Sleeper 6x2

- Renault Trucks C460 Optitrack 4x2

- Renault Trucks K480 Skorpion 8x4

- Renault Trucks D Wide 460 4x2

- Renault Trucks D cab 2.1 m

- Renault Master Euro 6 kassevogn L4H2

- Renault Trucks K MKR Adventure

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188