23948sdkhjf

Volvos drivline forbedrer ydelsen

Volvo Trucks' drivline er nu mere effektiv.

Med den seneste generation af Euro 6-motorer og den integrerede intelligente Volvo I-Shift gearkasse tager Volvo Trucks endnu et skridt hen mod en endnu mere effektiv transport, lyder det i en pressemeddelelse fra Volvo Trucks.

»At kombinere god motorydelse med brændstofeffektivitet er en langt større bedrift end blot at fokusere på motorydelse eller brændstofeffektivitet", siger Claes Nilsson, administrerende direktør og CEO for Volvo Trucks.

Den integrerede drivline består af en forbedret Euro 6-motor og Volvos I-Shift. Motoren er et eksempel på, hvordan en masse små fremskridt samlet set resulterer i en stor forbedring. De to vigtigste opdateringer er et øget kompressionsforhold på D13-versionerne med 420 og 460 hk, og en ny optimeret turbolader på D13-motorvarianterne med 500 og 540 hk.

»For mange af vores kunder er det vigtigt at kunne holde en høj gennemsnitshastighed for at spare tid – tid, der kan være altafgørende for at opfylde transportopgaven. Og lige så vigtigt er det at minimere brændstofomkostningerne. Det, vi har opnået, er en motor og gearkasse, der udnytter deres fulde, kombinerede potentiale til at levere en mere effektiv transport,« siger Mats Franzén, produktchef for drivline hos Volvo Trucks.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234