23948sdkhjf

Nye køretøjer til Jørn Schmidt

PEMA Last- og Trailerudlejning har leveret 3 stk. fabriksnye MAN TGL-forvogne til vognmand Jørn Schmidt. Disse tre biler udgør den sidste del af en samlet ordre på 5 enheder, herunder 3 stk. forvogne som på billedet, 1 stk. 2-akslet MAN TGX 18.440 trækker samt 1 stk. 2 akslet citytrailer.

Jørn Schmidt kører som underentreprenør for Dachser Danmark, og disse tre biler skal indgå i kørsel med dagdistribution. Aftalen er en udspringer af en international rammeaftale mellem PEMA Truck Trailer i Herzberg (DE) og Dachser GmbH & Co. KG i Kempten (DE). Den endelige aftale er dog lavet lokalt i et samarbejde mellem Dachser Danmark A/S i Kolding,  Vognmand Jørn Schmidt og  PEMA Last og Trailerudlejning A/S.

Bilerne på billedet er alle MAN TGL 12.220. Bilerne er opbygget med presenningslad med sidefjæle fra ”Sommer Fahrzeugbau”. Bagtil er bilerne udstyret med en 1.500 kg stående lift med trådløs betjening. Forvognene er desuden udstyret med Euro 5-motorer, der ikke benytter Ad-blue.

Da bilerne fortrinsvist skal benyttes til distribution og by-kørsel er alle forvogne, såvel som trækkeren udstyret med MAN´s Astronic gearkasse, der er en manuel gearkasse med automatiseret koblings- og skiftefunktion.

[add:352]

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.071