23948sdkhjf

ITD flytter måske ikke alligevel

Stærke reaktioner fra medlemmerne får ITD’s ledelse til at overveje den planlagte flytning til Sønderborg. Flytningen skal diskuteres på generalforsamlingen til marts.

International Transport Danmark’s flytteplaner risikerer at ryge i vasken.

Den 22. december kunne vi oplyse her på siden, at foreningen havde købt en ejendom i Sønderborg til 7,65 mio. kr, og at ITD’s ejendom på Omfartsvejen i Padborg var sat til salg. Med flytningen, der ifølge ITD’s direktør Jens I. Petersen skulle finde sted i løbet af et års tid, kunne foreningen samle de 90 medarbejdere fra de to adresser på Omfartsvejen i Padborg og i Frøslevlejren, på samme sted.

Flere alternativer

Men direktion og bestyrelse havde tilsyneladende ikke hele baglandet med i forbindelse med flytteplanerne. I hvert fald har der været kraftige reaktioner på planerne om at flytte væk fra grænseområdet. Meget firkantet sagt, så mener en del medlemmer, at eksportvognmændenes organisation skal have domicil tæt ved grænsen.

Medlemmernes reaktioner har nu fået ITD’s ledelse til at overveje flytningen endnu engang. På foreningens generalforsamling i Odense den 31. marts får medlemmerne mulighed for at tage stilling til to eller flere alternativer.

»Vi vil nu analysere fordele og ulemper ved forskellige placeringer,« siger adm. direktør Jens I. Petersen.

Skulle I ikke have gjort det på forhånd?

»Det kan man altid sige bagefter.«

Følelser og nostalgi

Er I overrasket over de reaktioner, der har været på flytteplanerne?

»De rent faktuelle indsigelser kan man forudse, men det er lidt sværere, når det drejer sig om psykologi, nostalgi og følelser. Og der er måske noget der, vi har undervurderet,« siger Jens I. Petersen.

Uanset hvad ITD’s fremtidige adresse bliver, så har foreningen købt det hidtidige landbrugscenter på adressen Stenager 2 i Sønderborg for 7,65 mio. kr. Den kendsgerning får dog ikke ITD’s direktør til at ryste på hånden.

»Det er et økonomisk fornuftigt køb. Hvis vi ikke selv flytter ind, kan vi enten leje bygningen ud, eller sælge den igen på en fornuftig måde,« understreger Jens I. Petersen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078