23948sdkhjf

Var væk inden selskaberne lukkede

Den ansvarlige leder fra K.S. – Transport, Struer ApS, Erik Holger Hansen understreger, at han var ude af billedet, inden de selskaber, der har været omtalt i Kliplev-sagen, lukkede.

Erik Holger Hansen, Kolding. Sådan hedder den ansvarlige leder hos firmaet K.S. – Transport, Struer ApS. Han har henvendt sig til Lastbil Magasinet med et par ting, som han gerne vil have præciseret om sine tidligere arrangementer i de lukkede firmaer, der var omtalt i artiklen på hjemmesiden 3. januar, og det gør vi gerne.

Samtidig er det vigtigt for ham at få fortalt, hvad der efter hans mening er foregået fra den efterhånden velkendte adresse Vestermarksvej 12, Kliplev. Artiklen forventes at være på Lastbil Magasinet hjemmeside tirsdag i næste uge.

Ude inden lukketid

Ved at trække oplysninger på konkursramte selskaber hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen på Erik Holger Hansens navn, kom der en liste frem med firmaerne Klima Transport ApS, Koltrans ApS, Transportcentret, Kolding ApS og Sydjysk Genknus ApS.

Erik Holger Hansen forklarer, at han var ude af billedet i alle firmaerne, inden de lukkede.

Han oplyser, at han afhændede Koltrans ApS til chauffør Bjarne Lind Jørgensen. Ifølge Erhvervs- og Selskabsstyrelsen udtrådte Erik Holger Hansen 28. maj 1999. Selskabet er nu under tvangsopløsning.

Chaufførens bror Jan Lind Jørgensen købte Transportcentret, Kolding ApS og Klima Transport ApS af Erik Holger Hansen. Begge selskaber er opløst efter konkurs.

»Jeg mener, at jeg købte selskaberne to til tre år, inden de lukkede. Jeg tror, der var tre tilladelser i det ene og fire i det andet,« fortæller Jan Lind Jørgensen.

Det sidste af de nævnte firmaer på Selskabsstyrelsens liste er Sydjysk Genknus ApS. Det blev opløst 15. januar 1993.

»Men jeg havde solgt min andel af selskabet inden da, og jeg vil gerne påpege, at alle kreditorerne fik deres penge. Det er også vigtigt for mig at få fortalt, at jeg ikke er involveret i konkurser,« siger Erik Holger Hansen.

Aktiv flere steder

Udover at Erik Holger Hansen er direktør i Renovation og Miljø Holding ApS og Th. Martensens Eftf. A/S, sidder han som nævnt tidligere også i direktionen og er ansvarlig leder hos K.S. – Transport, Struer ApS , som er stiftet af Th. Martensens Eftf.

I dag bestrider han også en enkelt bestyrelsespost i Aremi A/S, hvor han tidligere var direktør.

Udover de nuværende poster i selskabslivet er Erik Holger Hansen udtrådt som direktør/bestyrelsesmedlem af fire andre firmaer, som fortsat trives i bedste velgående.

Læs også artiklerne »Færdselsstyrelsen går ind i sagen« og »Politiinspektør: Grotesk historie«.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078