ATL - Arbejdsgiverforeningen for Transport og Logistik

24. maj 2019 - 02:59

App linkNu på Google Play

Vognmanden

ATL-formand: Behov for massive investeringer

24. maj 2019 - 02:59

- En velfungerende infrastruktur er forudsætningen for velfærd. Hvis ikke vi kan få Danmark til at hænge sammen trafikalt, taber vi alt for meget produktivitet og dermed også i sidste ende velstand, siger ATL’s formand Peter B. Jepsen.

 

I sin beretning på ATL’s generalforsamling på Hotel Munkebjerg ved Vejle tog Peter B. Jepsen livtag med den valgkamp, der i øjeblikket er i fuld gang. En valgkamp hvor de fleste politikere gerne diskuterer offentlig velfærd og pension. De glemmer til gengæld, at lav produktivitet i virksomhederne giver færre penge til offentlig velfærd, lyder det fra Peter B. Jepsen.

Stor udfordring

- Jeg tror, at mange politikere har fået øjnene op for de massive trængselsproblemer, men vi har en stor udfordring med at få flere beslutningstagere til at se sammenhængen mellem mobilitet, fremkommeligheden på vejene og så den velfærd, der skal deles ud af i sidste ende, fortsatte Peter B. Jepsen.

 

Vognmænd og chauffører må ofte leve med store forsinkelser, fordi trafikken stopper til på motorvejene. Og medarbejderne i virksomhederne taber mange timer, når de kører til og fra arbejde. Trafikprognoser viser, at situationen bliver endnu værre i de kommende år, hvis ikke der investeres massivt i infrastruktur.

 

I marts præsenterede regeringen og Dansk Folkeparti en trafikaftale med forslag til investeringer i veje og jernbaner. Men det er usikkert, om den kommende regering vil følge op, og hvordan den endelige trafikaftale i givet fald kommer til at se ud.

Melding til valgkandidater

Derfor opfordrer Peter B. Jepsen vognmændene til at drøfte udfordringerne i trafikken, når de møder deres lokale folketingskandidater i valgkampen.

 

- Jeg ved, at der er mange, der er til stede her i salen, som ikke har problemer med at ytre sig klart og tydeligt i en god sags tjeneste. Så her skal lyde en opfordring: Tag fat i jeres lokale folketingskandidater og giv dem inspiration til at gøre bekæmpelse af trængsel og arbejdet for massive investeringer i infrastruktur til en del af deres dagsorden, tilføjer Peter B. Jepsen.

Læst i alt:

19 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger