ATL - Arbejdsgiverforeningen for Transport og Logistik

10. marts 2017 - 02:46

App linkNu på Google Play

Vognmanden

ATL også med på OK-vognen

10. marts 2017 - 02:46

ATL - Transportens Arbejdsgivere og 3F Transport har netop indgået aftale om en ny treårig overenskomst på transport og logistikområdet – gældende frem til 1. marts 2020.

Transport- og Logistikoverenskomsten omfatter knap 20.000 chauffører, lager- og terminalarbejdere og dagrenovationsarbejdere på ATL's medlemsvirksomheder.

 

- Vi har et godstransporterhverv her i Danmark, som vi har grund til at være stolte af. Det har været vigtigt for os at sikre vores medlemmer en fornuftig omkostningsudvikling i de kommende år, så vi værner om deres konkurrenceevne. Det, mener vi, er lykkedes med aftalen her, siger branchedirektør Lars William Wesch, ATL.

 

Han fremhæver, at aftalen samtidig giver helt nye muligheder for fleksibilitet - både i forhold til aftaler om at tilrettelægge arbejdstiden og i forhold til at indgå lokale aftaler om aflønning.

Stor betydning

Lars William Wesch:

 

- Det har stor betydning både vores virksomheder og medarbejdere, at overenskomsterne giver albuerum til at indrette sig efter de lokale forhold på den enkelte virksomhed. Derfor er vi rigtig glade for, at aftalen rummer helt nye muligheder for fleksibilitet ude på vores godstransportvirksomheder.

 

Parterne er også blevet enige om at styrke det lokale samarbejde i form af en række aftaler om tillidsrepræsentanter.

 

- Når vi giver virksomhederne og tillidsrepræsentanterne større mulighed for at indgå aftaler lokalt på virksomhederne, har vi en fælles interesse i, at også tillidsrepræsentanterne bliver bedst muligt i stand til at løfte den opgave. Derfor har det også været en vigtig del af forhandlingerne, tilføjer branchedirektøren.

Læst i alt:

10 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger