ATL - Arbejdsgiverforeningen for Transport og Logistik

23. oktober 2018 - 02:00

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Hjælp til vognmænd før ’forsiden rammer’

23. oktober 2018 - 02:00

Når telefonen ringer, og der er en journalist i røret, hvad siger du så? Måske er der sket en ulykke, og en lastvogn og chauffør fra din transportvirksomhed er involveret. Måske har TV optaget en af dine biler på motorvejen i en uheldig manøvre. Eller en tidligere ansat påstår, at I ikke overholder love og regler.

I alle tilfælde skal du reagere hurtigt og sige det rigtige – ofte uden at kende hele sandheden. Vel vidende, at firmaets omdømme er på spil. Nu gælder det om at genskabe respekten for jeres virksomhed. Og måske ligefrem nå nye kunder og målgrupper.

 

Sådan lyder det blandt andet fra brancheorganisationen ATL, der inviterer ATL-medlemmer - vognmænd (ejere og ledere) samt kommunikations-, marketings- og HR-medarbejdere - til kursus i håndtering af pressen.

Realistiske kriser

Over en intensiv kursusdag gennemspilles forskellige realistiske kriser og dilemmaer, som du sammen med din gruppe skal håndtere. I lægger strategier og forbereder budskaber, hvorefter I bliver interviewet af journalister, lyder det blandt andet i kursusoplægget.

 

Kurset ledes af Lars Stærbo, Staerbo Communication, der har en baggrund som mangeårig journalist og nyhedsredaktør, bl.a. på TV2 Nyhederne og Danmarks Radio.

 

For størst muligt udbytte af kurset er der plads til maksimalt ni deltagere på hvert kursus - efter først til mølle-princippet. I tilfælde af flere tilmeldinger arrangerer ATL hurtigst muligt et nyt kursus.

 

Kurset afvikles på DI’s konferencecenter ved Nyborg torsdag 1. november 2018 fra kl. 9 til 17.

Læst i alt:

13 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger