27. juni 2018 - 01:43

App linkNu på Google Play

Codan skifter gear på transport-området

27. juni 2018 - 01:43

Codan vil øge engagementet i transportsektoren og tilbyde forsikringsløsninger og ekspertise til større dele af transportmarkedet, når samarbejdsaftalen med brancheorganisationen DTL ophører ved årsskiftet. Det meddeler forsikringsselskabet i en pressemeddelelse.

 

Codan har gennem en årrække haft en samarbejdsaftale med DTL, der har givet medlemmerne adgang til en række forsikringsmæssige fordele hos Codan. Denne samarbejdsaftale ophører 31. december 2018. Eksisterende kundeforhold bliver ikke berørt, og kundernes fordele ændres ikke som følge af samarbejdets ophør.

 

Codan vil øge engagementet på transportområdet efter samarbejdsaftalens udløb. Når Codan ikke længere er bundet af samarbejdsaftalen, kan selskabet nemlig tilbyde forsikringsløsninger til hele transportmarkedet, uanset hvilken brancheorganisation den enkelte vognmand er medlem af.

 

Erhvervsdirektør i Codan, Nicklas Larsen, udtaler:

»Codan vil også fremover være en specialiseret og professionel aktør indenfor transportforsikringer. Vi vil bruge tiden frem mod årsskiftet på at orientere vores eksisterende kunder om deres fremadrettede muligheder og forsikringsmæssige fordele hos Codan. Vi vil desuden se nærmere på, hvordan vi kan øge vores tilstedeværelse på transportforsikringsmarkedet fra 2019. Som den førende forsikringsaktør indenfor transportforsikring i Danmark, ser vi frem til at medvirke til at holde hjulene i gang i branchen.«

 

Codan har omfattende erfaring med de særlige forhold og risici, der gælder for transportvirksomheder. På den baggrund har forsikringsselskabet udviklet fleksible forsikringsordninger, der kan tilpasses den enkelte virksomheds behov og dække selve virksomhedens drift, det kørende materiel og medarbejderne. Den mangeårige erfaring med skadebehandling både inden for og uden for Danmarks grænser, er afgørende når skaden sker.

Gennem en lang årrække har Codan arbejdet på at reducere transportvirksomhedernes udgifter til skader, og har på den baggrund udviklet og forbedret Skadestop-konceptet. Gennem Skadestop rådgiver Codan vognmænd og chauffører om forebyggelse af skader på materiel og personer, hvilket kan nedbringe virksomhedens udgifter ifm. skader med op til 30%.

 

Codan spiller en aktiv rolle i transportbranchen, blandt andet i ’Trafiksikkerhed i Øjenhøjde’, der er Danmarks største trafiksikkerhedskampagne for børn. Kampagnen underviser 3.-5. klasser landet over i trafiksikker adfærd i forhold til lastbiler med henblik på lastbilens kritiske zoner og højresvingsulykker. Siden kampagnens start for 15 år siden har mere end 100.000 børn modtaget undervisning.

Læst i alt:

930 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger