DAF

25. februar 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Arbejdsmiljø og miljø i fokus med ny DAF

25. februar 2019 - 01:43

I Hedensted driver vognmand Brian Pedersen vognmandsforretningen Autobude A/S med et halvt hundrede lastbiler og vogntog. En stor del af lastbilerne er DAF, og forleden kom der endnu en ny DAF ind i vognparken til erstatning for en ældre DAF, der efter ca. syv år og lige så mange hundrede tusinde kilometer stod til udskiftning i henhold til virksomhedens drifts- og miljøpolitik.

 

Den nye DAF er en XF 480 FTG 6x2/4, leveret af salgskonsulent Thomas Poulsen fra ESA Trucks Danmark i Kolding. Den skal deles af de to chauffører Ronni Moseboel Clausen og Thomas Johansen, og som de fleste af Brian Pedersens øvrige lastbiler beskæftiges med distributionskørsel over det meste af Danmark. Og lige som virksomhedens øvrige vognpark er den nye DAF både mere rød og mere veludstyret end de fleste.

»Vi har rigtig gode chauffører, som fortjener lidt ekstra. Derfor lader vi chaufførerne vælge diverse ekstra udstyr, inden for rimelighedens grænser, som gør arbejdsdagen ekstra behagelig,« fortæller Brian Pedersen.

 

Han lægger i det hele taget meget vægt på både miljø og arbejdsmiljø i virksomheden og at gøre en ekstra indsats for både at rekruttere og fastholde medarbejderne.

 

»Vi har en aktiv politik med at tage chaufførlærlinge ind hvert år. Vi arbejder desuden målrettet med at give folk, der bokser med nogle udfordringer og derfor er lidt på kanten af arbejdsmarkedet, en ny chance for at vise, at de duer til noget. Det giver både en stor tilfredsstillelse for os som virksomhed og nogle utrolig loyale medarbejdere, når det lykkes,« fortæller Brian Pedersen.

Autobudes personalepolitik har for nylig givet en nominering i konkurrencen ”Årets Transportvirksomhed”, som vognmandsorganisationen DTL afvikler hvert år. I år fokuserer konkurrencen på temaet ”Bæredygtig drift”, herunder rekruttering, ledelse, grøn drift og social ansvarlighed. Det passer som hånd i arbejdshandske med Autobudes personalepolitik, så det er ikke uden spænding og stolthed, at Brian Pedersen og Autobude ser frem til finalen i ”Årets Transportvirksomhed 2019” i maj mod en række andre dygtige transportvirksomheder.

 

 

Komfortabel og driftsøkonomisk

 

 

Den nye DAF XF 480 er bl.a. valgt, fordi det er en af markedets mest komfortable og driftsøkonomiske lastbiler. Dermed bidrager den lige som de mange øvrige DAF hos Autobude til større medarbejdertilfredshed og bedre bundlinje i kraft af lavt brændstofforbrug og lave driftsomkostninger. Den er opbygget med en effektiv og elegant ESA-Line trækkeropbygning med forskydelig skammel, heldækkende alu-dørk, værktøjskasser og sideafskærmning, og i førerhuset er der ud over det omfattende komfortudstyr fra DAF også kræset med ekstra polstring fra FIX Autopolstring i Hedensted.

Autobudes DAF’er passes udelukkende af de autoriserede DAF-værksteder i Danmark.

Læst i alt:

1125 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger