DAF

3. august 2018 - 02:05

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Lav DAF til Brdr. Andersen

3. august 2018 - 02:05

Lav førerhushøjde og indstigning samt forhåbninger om lave reparationsomkostninger og et lavt brændstofforbrug. Dét er kombinationen, der får vognmand Søren Ulsø Andersen, Herrup mellem Holstebro og Viborg, til at udskifte sin knap ti år gamle DAF CF85 med en ny DAF CF 480 – leveret af Lastbilmægleren ved Carsten Lykke i Hedensted.

 

Kran og hejs

Søren Ulsø Andersens nye DAF CF 480 FAX 8x2 6 er opbygget med to styrende foraksler, én trækaksel samt en hydraulisk styret bogieaksel. Bilen er påmonteret en Palfinger-kran, model PK34.002-SH med 2-tons spil og 6 hydrauliske udskud samt KLC 3-vejs wirehejs med fjernbetjening, produceret af Kolding Lastvogns Center.

 

Samme fjernbetjening bruges også til den hydrauliske udskudskofanger. Når kofanger er kørt ud, er tipfunktionen låst, så det ikke er muligt at sætte en container ned på kofangeren. Bilen er også udrustet med en variabel hydraulikpumpe, koblet direkte på motorkraftudtaget, der er konstant indkoblet.

 

Hele opbygningen er metalliseret inden lakering, og bilen er desuden udrustet med et VBG-træktøj, model 795, til kørsel med påhængsvogn.

Alsidig ’butik’

Sammen med sin bror Peter driver Søren Ulsø Andersen Brdr. Andersen I/S i Herrup. Peter Ulsø Andersen beskæftiger sig med trætransport til en lokal pallefabrik, mens broderen udfører kran-, grab- og tipkørsel for både erhverv, private og kommunen.

Dertil har forretningen containerlad til mange forskellige opgaver - fra transport og montering af malkerobotter i lokale landmænds stalde, over entreprenørkørsel med grus, sten og jord til udskiftning af sand i lokale dagplejemødres sandkasser.

Læst i alt:

75 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke