Det sker

18. august 2017 - 02:48

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Erhvervschef klar til dialog

18. august 2017 - 02:48

Når fagmessen Transport Øst finder sted for 8. gang på Ventrupparken 12 i Greve, glæder kommunens erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed sig over, at transportbranchen trives i Greve - og er i kraftig vækst.

 

Tina Charlotte Koeffoed ser frem til at deltage på transportmessen, hvor blandt andre lokale virksomheder som MAN, Mercedes-Benz CPH, Lastas A/S og TruckMail udstiller.

 

På messen sætter erhvervschefen blandt andet fokus på, hvordan kommunen og ErhvervsCentret understøtter den positive udvikling og de mange nye tiltag, der er på vej i kommunen.

Fin placering

- Placeringen af transportmessen i Ventrupparken, ud til motorvejen i Greve, cementerer Greves position som et centralt trafikknudepunkt i vækst. Vi er stolte af og glade for, at det går rigtig godt for vores lokale transportvirksomheder, der har valgt at drive forretning med adresse her i kommunen. Vi er også fulde af forventninger til at få et tæt samarbejde med de mange nye virksomheder i branchen, som bl.a. etablerer sig i Greves nye erhvervsområde GDC ved Greve Nord afkørsel 27 i de kommende år, siger Tina Charlotte Koeffoed.

 

I år vil også Erhvervsakademi Sjælland være repræsenteret med en stand. Her fortæller uddannelsesstedet om de muligheder, der er for at tage en efteruddannelse inden for transport- og logistik i ErhvervsCentret i samarbejde med Greve-Solrød Erhvervsservice.

Læst i alt:

18 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger