Det sker

1. september 2017 - 02:55

App linkNu på Google Play

Vognmanden

6 lastbilmærker, 57 udstillere

1. september 2017 - 02:55

Der er flot opbakning fra transportbranchens leverandører, når Danske Transport Medier i denne weekend 2. og 3. september arrangerer Transport Øst.

 

Messen kører for 9. gang - og stedet er fortsat Ventrupparken 12 i Greve.

 

Samtlige udstillerpladser er udsolgt - og seks af branchens syv store lastbilmærker er klar.

 

Det er DAF, Iveco, MAN, Mercedes, Renault og Volvo.

 

De godt 50 udstillende leverandører står i weekendens anledning til fag- og hyggesnak med messens mange gæster, herunder vognmænd og chauffører - og de mange stande står også klar med både nyheder og gode tilbud.

 

På messen er Greve Kommune og ErhvervsCentret blandt udstillerne - klar til en snak om køb af jord, byggetilladelser, infrastruktur, kommune- og lokalplaner samt virksomhedernes behov for rekruttering og arbejdskraft.

 

Greve har gennem årene positioneret sig som et godt sted at drive virksomhed for transport- og logistikbranchen. Beskæftigelsen og værditilvæksten i branchen har udviklet sig positivt, viser nye tal fra analysen VækstVilkår 2017 udarbejdet af Center for Vækstanalyse for Vækstforum Sjælland.

Borgmester: Glædelig vækst

Den økonomiske fremgang for virksomhederne glæder Greves borgmester Pernille Beckmann, der åbner transportmessen lørdag 2. september kl. 10.

 

- Vi er utrolig glade for og stolte af, at Sjællands største transportmesse for ottende gang afholdes i Greve. Det er med til at cementere Greves position som et centralt knudepunkt for transportbranchen. Vi glæder os også over, at der i alle årene har været stor opbakning til Transport Øst. Og så er vi ikke mindst utrolig glade for, at vi i Greve har oplevet en stor fremgang for branchen gennem de sidste mange år, og det er jeg fantastisk stolt over, udtaler Pernille Beckmann.

Siden 2009, hvor Transportmessen blev afviklet for første gang, er der år for år kommet flere udstillere og besøgende til. Nogle kommer langvejs fra, mens andre bor lige rundt om hjørnet eller i en af nabokommunerne.

Støtter branchen

Greves borgmester, erhvervs- og turistchef og medarbejdere fra Teknik og Miljø samt JobCentret ser frem til en uformel snak med de mange besøgende, der kommer for at pleje deres netværk og se på lastbiler, trailere, kraner og andet transportmateriel.

 

- Vi har i en årrække politisk haft et ønske om at understøtte transportbranchens fremgang og vækst i Greve Kommune ved at skabe de bedste rammer og betingelser for erhvervslivet. Der er ingen tvivl om, at den her fagmesse samler transportbranchen i Greve og giver os mulighed for at komme i en tæt dialog med aktørerne i branchen om, hvordan vi fremadrettet kan tiltrække nye transport- og logistikvirksomheder til Greve og samtidig gøre det endnu nemmere for de eksisterende at udvikle sig og eksempelvis skaffe kvalificeret arbejdskraft. Det sætter vi som kommune stor pris på, fortsætter Pernille Bechmann.

Ideel placering

Borgmesteren tilføjer:

 

- Vi oplever, at flere og flere investorer og erhvervsdrivende får øjnene op for, at Greve Kommune er et ideelt sted at placere sig for store transport- og logistikvirksomheder. For vi ligger jo faktisk ret perfekt lige ud til Køge Bugt motorvejen med nem og hurtig adgang til markeder i både syd-, nord-, øst- og vestgående retning. Og så tager det kun 20 minutter at køre til lufthavnen og København, understreger Pernille Beckmann.

Fribilletter

Henover weekenden plejer messen at tiltrække hen ved 5.000 besøgende. Entré koster 50 kr. Fribilletter printes via transportost.dk

Læst i alt:

7 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger