22. marts 2021 - 10:49

App linkNu på Google Play

Elektrisk Fuso skal køre distribution i Odense centrum

Elektrisk Fuso skal køre distribution i Odense centrum

22. marts 2021 - 10:49

Den er støjsvag, udleder nul CO2 og kan laste 4,2 ton.

 

Fragtmandsvirksomheden Peder Olsen & Søn A/S har netop føjet denne Fuso el-lastbil til vognparken. El-lastbilen skal køre distribution i Odense centrum.

 

Leveringen af bilen foregik på terminalen i Odense, hvor rådmand Christoffer Lilholt fra Odense Kommune var forbi fragtmandsvirksomheden for at få en prøvetur i den nye bil.

- Vi bestræber os jo hele tiden på at fylde så lidt som muligt i bybilledet, så vi ikke generer vores medborgere, når vi kommer rundt med varer. Derfor er vi rigtig glade for endelig at have en el-lastbil, der hverken udleder CO2, oser eller larmer, og som vi kan bruge til at levere omkring Odense centrum. Selvom en enkelt el-lastbil måske ikke lyder af meget, så kan det alligevel få stor betydning, fordi det kan være startskuddet på den forandring og grønne omstilling, som vi i Danske Fragtmænd og resten af transportbranchen gerne vil bidrage til, udtaler driftsdirektør Michael Mertov fra Peder Olsen & Søn.

Læst i alt:

381 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke