16. oktober 2019 - 01:45

App linkNu på Google Play

Fordobling af underskuddet i Padborg-firma

Fordobling af underskuddet i Padborg-firma

16. oktober 2019 - 01:45

Det er stadig meget svært at tjene penge for de gule køretøjer i Contino-koncernen. Det viser det nyligt aflagte årsrapport for Contino A/S, der fra maj 2018 til april 2019 tabte 9,5 mio. kr.

 

Det er en drastisk forværring siden forrige regnskabsår, der viste et minus på 4,5 mio. kr. efter skat.

 

Ledelsen betegner selv resultatet som ”utilfredsstillende” og henviser til flere års problemer med at få ”omsætningen og egenproduktionen” på ret køl. Det har resulteret i flere tiltag, som dog ikke er slået igennem på bundlinjen, fordi ”eksekveringen har været for dårlig”.

 

Det dårlige resultat førte i sommeren 2019 også til et direktørskifte i Contino A/S, da Flemming Jørgensen overtog posten fra Søren Grodt-Andersen. Flemming Jørgensen er rekrutteret i egne rækker, da han kommer fra Niels Pagh Logistics, som Contino opkøbte i 2017.

For at sikre ro om den fortsatte drift har moderselskabet, Contino Holding, tilført Contino A/S 15 mio. kr., således at egenkapitalen trods underskuddet er vokset fra 13 til 18 mio. kr. – og ledelsen udtrykker fortsat tro på bedre tider for den gule vognpark.

 

»Selskabet forventer en kraftig positiv udvikling i resultatet for 2019/20, og vil fortsat have fokus på at optimere og udbygge kundemassen,« lyder det i årsrapporten.

 

Ud over Contino A/S er også Contino Benelux og Niels Pagh Logistics en del af Contino Holding-koncernen. For disse to firmaer viser de netop aflagte regnskaber til gengæld positive bundlinjer – på sammenlagt knap 3 mio. kr.

Læst i alt:

1747 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger