ITD - Brancheorganisation for den danske vejgodstransport

26. marts 2019 - 02:27

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Afgående ITD-formand peger på efterfølger

26. marts 2019 - 02:27

Hvordan udvikler ’samkørslen’ sig mellem de store og små vognmænd – og dem midt i mellem – hos brancheorganisationen ITD?

 

Udelukker ikke at genopstille

Inden ITD’s kommende generalforsamling 6. april, på Hotel Opus i Horsens, peger organisationens afgående formand, Gert Jakobsen, Hornslet, på bestyrelsesmedlem Christian S. Madsen, som en oplagt formandskandidat.

 

Chr. Sørensen A/S, Skodborg ved Rødding, blev grundlagt i 1920. Chr. S. Madsen har som 3. generation været ansat i firmaet siden 1984 – og været direktør siden 1991.

 

Chr. S. Madsen er på valg på den kommende generalforsamling. Han har, over to omgange, været med i bestyrelsen i længere tid end Gert Jakobsen, der – som følge af ITD’s vedtægter – nu træder ud af bestyrelsen efter otte år.

 

- Men jeg udelukker ikke, at jeg stiller op igen, hvis medlemmer ønsker det, oplyser Gert Jakobsen til Vognmandens Fagblad.

H.P. Therkelsen: Mere plads til de store

For en lille måneds tid siden kom det frem, at vognmændene Peter og faderen Mogens Therkelsen, H.P. Therkelsen i Padborg, havde sendt en hilsen til de store medlemsforretninger i ITD, hvor de udtrykker deres utilfredshed med den nuværende bestyrelse.

 

I brevet skriver Peter og Mogens Therkelsen blandt andet, ifølge Lastbil Magasinet:

»Der er mere end nogensinde før brug for en stærk og veldreven organisation, der som det primære tager de internationale forretningers interesser.«

 

I brevet skriver de også:

»……vi henvender os derfor hermed til de store medlemsforretninger i ITD for at søge den fornødne opbakning til, at der bliver en mere harmonisk sammensætning i ITD’s bestyrelse i relation til størrelsen af medlemsvirksomhederne. Måden der er at få indflydelse på, er at få de rigtige personer ind i bestyrelsen.«

Vognmandens fagblad erfarer på Transport 2019 i Herning, at netop dette tema også optager mindst én anden stor vognmand og medlem af ITD’s nuværende bestyrelse, der signalerer, at de store vognmænd bør have mere indflydelse.

 

Foruden formand Gert Jakobsen og Chr. S. Madsen består den nuværende bestyrelse af Ib Andersen, John A. Skovrup, Lars Jørgen Skov, næstformand, Niels Juel Nielsen og Poul Henrik Schou.

Læst i alt:

15 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger