ITD - Brancheorganisation for den danske vejgodstransport

13. marts 2018 - 02:15

App linkNu på Google Play

Vognmanden

ITD-hæder: Her er kandidaterne

13. marts 2018 - 02:15

Brancheorganisationen ITD’s hæder - Danish Transport Award 2018 - uddeles lørdag 14. april til en værdsat ITD-medarbejder og en fremsynet ITD-virksomhed i forbindelse med ITD’s festaften, generalforsamling og årsdag på Odeon i Odense.

 

Alle stemmer fra award-juryen er i den forbindelse afgivet og talt op, og det betyder, at de seks nominerede – tre i hver kategori – er fundet.

 

Navnene

Hos virksomhederne er de nominerede:

AVAS – Aalborg Vognmandsforretning A/S, Skaks Specialtransport A/S, Rødekro, og Thortrans Randers A/S.

 

Hos medarbejderne er de nominerede:

Disponent Laila Petersen, IAT A/S, Kolding, chauffør Flemming Nielsen, Vognmand Jan Hedevang Jensen, Sevel, og driftschef Flemming Radoor, H.P. Therkelsen A/S, Padborg.

Martin Thorborg

Priserne overrækkes af juryformand Martin Thorborg ved ITD’s kommende årsdag. Virksomhedsvinderen modtager 40.000 kroner, mens vinderen af medarbejderprisen modtager 20.000 kroner.

 

Om Danish Transport Award 2018

Pris uddeles af ITD hvert andet år i forbindelse med ITD’s generalforsamling og festaften.

Hæderen gives til transport- og logistikvirksomheder, der går foran og bidrager til vækst og arbejdspladser i Danmark. Prisen hylder således virksomheder og medarbejdere, der er i fuld gang med - eller har omstillet sig, så virksomheden har fået vækst og på den måde er med til at skabe et innovativt transporterhverv i Danmark.

Award-juryen

Juryformand er direktør og serieiværksætter Martin Thorborg. De andre medlemmer er direktør for Erhvervsstyrelsen, Katrine Winding, administrerende direktør for Mobile Industrial Robots ApS, Thomas Visti Jensen, direktør i Fogtmann Logistik A/S, Klaus Fogtmann, ITD’s formand Gert Jakobsen samt ITD’s administrerende direktør Carina Christensen.

Læst i alt:

6 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger