ITD - Brancheorganisation for den danske vejgodstransport

17. april 2018 - 02:32

App linkNu på Google Play

Vognmanden

ITD-hæder til leder hos IAT

17. april 2018 - 02:32

Modtager af ITD’s Danish Transport Award medarbejderpris 2018 er Laila H. Petersen, Odense.

Medarbejderen hos IAT A/S i Kolding modtager prisen for sin store indsats og sit energiske arbejde, der aflæses direkte på bundlinjen hos IAT.

 

Som daglig leder for 45 medarbejdere hos IAT i Kolding har hendes indsats helt konkret betydet, at virksomheden har udvidet forretningen med 17 biler og 22 chauffører - i forbindelse med overtagelse af al gastankvognskørsel for Air Liquide i Danmark.

Træder i karakter

- Laila H. Petersen er en medarbejder, der træder i karakter og kører en opgave helt hjem. Hvis hun har besluttet sig for noget, så går hun efter det og finder en løsning, der duer for kunden. Laila har forstået, at det handler om at opfylde kundens behov. Hun handler, og for en virksomhed er det guld værd at have medarbejdere, der går målrettet efter en god forretningside, siger Martin Thorborg, formand for juryen bag Danish Transport Award.

 

Ud over at varetage den daglige ledelse hos IAT kan Laila H. Petersen både køre lastbil og disponere. Hun taler endvidere flydende norsk og har netop købt en gammel gård med plads til alle fritidsinteresser.

Nærhed og forståelse

- Jeg er da både glad og taknemmelig over at modtage årets medarbejderpris i en branche med så utroligt mange dygtige medarbejdere. Jeg har gjort mit bedste for at prioritere nærhed og forståelse for kundernes behov, og det kan altså rigtig godt betale sig. Tusind tak for prisen; nu vil jeg bruge den på at forsøde livet lidt for mine gode kollegaer, og så bliver der nok også lidt til nogle af projekterne på gården, siger en stolt Laila H. Petersen.

 

Med Danish Transport Awards medarbejderpris følger 20.000 kroner til vinderen.

Læst i alt:

13 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger