ITD - Brancheorganisation for den danske vejgodstransport

2. november 2018 - 02:25

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Medlemsmøde: Fokus på vækst

2. november 2018 - 02:25

Hindsgavl Slot ved Middelfart lagde i forgårs rammerne om ITD’s årlige medlemsmøde, hvor Martin Hvidt Thelle, Copenhagen Economics, talte om vejgodstransportens store betydning for dansk økonomi.

Stifteren af NTG, Jørgen Hansen, fortalte efterfølgende, at virksomheden - siden grundlæggelsen for syv år siden – har leveret en gennemsnitlig årlig vækst i omsætningen på 85 procent.

 

- Ejerskabet er det afgørende i NTG, fordi vi i dag har 150 ejere af NTG. Lønnen er sat til 50 procent af det resultat, som den enkelte vognmand leverer til virksomheden, sagde Jørgen Hansen blandt andet.

Digitalisering

En generel tendens i erhvervet er digitalisering, og derfor kom der også input fra fragtbørsen TimoCom. Landechef Maria Toft Madsen forklarede, hvordan digitalisering løser en del af udfordringen med manglende arbejdskraft.

 

- I dag er der mange informationer, som skal tastes ind igen og igen i forskellige systemer. Vi vil have informationerne fra industrivirksomhederne, vognmændene og modtagerne til at kunne ses i alle de lokale systemer. Og det vil frigive ressourcer, som kan bruges på mere krævende opgaver, hvis alt bliver klaret digitalt, og data kun skal tastes ind en gang, lyder det fra Maria Toft Madsen.

 

Som sidste oplægsholder kom der også et bud på, hvad der kan ændre måden at tænke levering på. Martin C. Hansen, direktør fra Mover, pointerede, hvordan platformen Mover opstod som en irritation over en høj pris og ufleksibel levering af en sofa.

 

- Vi har bygget en platform, som leverer stabilitet og fleksibilitet for den almindelige forbruger, som kan vælge mellem forskellige leverandører med alt fra en privatperson med en varebil til vognmænd.

Inspiration

ITD’s formand Gert Jakobsen var glad for det solide fremmøde og den gode livlige diskussion blandt medlemmerne efter dagens indlæg.

- Vi ønsker vækst for den danske vejgodstransport, og ambitionen med dagens temaer på medlemsmødet var at inspirere vores medlemmer, og med den snakkelyst, jeg oplevede, så tyder det på, at vi lykkedes med den mission.

Foto: ITD

Læst i alt:

119 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger