3. juni 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Juni-nummeret er på gaden

Juni-nummeret er på gaden

3. juni 2019 - 01:43

Årets sjette udgave af Lastbil Magasinet rammer i denne uge ramt landets kiosker og postkasser.

 

I denne udgave går vi tæt på den nye Mercedes-Benz Actros, som efter lang tids venten endelig stillede op til prøvekørsel. Det foregik i blandet spansk terræn, og Lastbil Magasinet var med hele vejen.

 

ITD skiftede formand i dette forår, og i juni-nummeret kan du læse vores interview med Christian S. Madsen og hans visioner for ITD i de kommende år.

 

Lastbil Magasinet har også været i Sydfrankrig for at studere de nyeste tendenser og innovationer inden for lastbildæk, da Goodyear lancerede en ny generation til det tunge segment.

 

Skal det være tungt og langt, så er Australien det rette kontinent at køre lastbil, og vi har været Down Under og prøvet kræfter med et 52 meter vogntog. Turen bød på flere interessante oplevelser, som du kan læse mere om i Lastbil Magasinets juni-nummer.

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

 

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

 

Som noget nyt kan du også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

Læst i alt:

731 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger