Jura

26. august 2021 - 13:57

App linkNu på Google Play

ITD: Kurt Beier-sagen bør ankes

ITD: Kurt Beier-sagen bør ankes

Chr. Sørensen Madsen håber, at landsretten kommer til at tage stilling til Kurt Beier-sagen.

26. august 2021 - 13:57

Formanden for ITD, Christian Sørensen Madsen, håber, anklagemyndigheden anker dommen i Kurt Beier-sagen. Kreativiteten vil fortsætte, hvis man nærmest ustraffet kan drive den slags transportvirksomhed, frygter han.

 

– Jeg tror ikke, sagen er slut, og jeg håber, den bliver anket. For kreativiteten vil fortsætte, hvis man nærmest ustraffet via et selskab i Polen kan drive transportvirksomhed i Danmark på dansk grund helt ned til 15 kroner i timen og under usle forhold. Det er selvklart ikke acceptabelt og skader både danske vognmænd, branchens ry og vores muligheder for at tiltrække kvalificerede medarbejdere, siger Christian Sørensen Madsen.

 

Han frygter, at sagen i lang tid vil stå i vejen for den rekruttering, der er så afgørende for forsyningskæderne. Derfor bør hele vognmandsbranchen lægge sig i selen for at rette op på kritisable forhold og fremstå som den attraktive branche, den er. Samtidig håber Christian Sørensen Madsen, at der kan komme noget godt ud af sagen.

– Måske kommer der også lidt godt ud af sagen. Jeg tror i hvert fald, at sagen har været med til, at mange flere danskere og danske virksomheder har fået åbnet øjnene for problemet. Det har været godt for de danske vognmænd, for det har også lagt pres på køberne til at vælge virksomheder, der tilbyder ordnede forhold, siger Christian Sørensen Madsen.

Læst i alt:

1877 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger